Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Güzel Sanatlar Lisesi’nde kendisini okula davet eden öğrencilerle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, daha önce Kılıçaslan Parkı’nda incelemelerde bulunduğu sırada piknik yaparken karşılaştığı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin daveti dolayısıyla Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Bölümü öğrencilerini ziyaret etti. Başkan Yazgı’yı okul bahçesinde öğrencileriyle birlikte karşılayan Okul Müdürü Savaş Şimşek, okullarının fiziki yapısı ve okul bünyesinde bulunan bölümler hakkında bilgiler verdi. Güzel Sanatlar Lisesi’nin aynı zamanda Spor Lisesi olduğunu da aktaran Şimşek, okulda birçok yetenekli öğrencinin eğitim aldığını hatırlattı ve okulun geniş bir yelpazede eğitim verdiğini dile getirdi.

Kendisini okullarına davet eden müzik bölümü öğrencileriyle buluşan Başkan Haluk Şahin Yazgı da, öğrencilerle tek tek ilgilenerek onlara hediyeler verdi. Öğrenciler de, sınıf olarak mini bir konser verdi. Öğrencileri dinleyen Başkan Yazgı, “Geçtiğimiz aylarda Kılıçaslan Parkı’nda öğrencilerimizle karşılamıştık. Onlar da bizi okullarına davet ettiler. Biz de onları unutmadığımızı göstermek için davetlerine icabet ettik. Bize güzel bir konser sunmuş oldular ve hepsi çok yetenekliler. Hem de en sevdiğimiz türküleri söylediler” dedi.