Aksaray Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın ve yönetimi Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Yazgı, “Eğitim Bir Sen geçen hafta Pazar günü seçimi tamamladı. Eğitim Bir Sen’in yeni seçilen başkanı ve yeni yönetim kurulunu tebrik ediyorum. Kendilerinin eğitim camiamızda inşallah güzel hizmetler sunacaklarına inanıyorum. Belediye olarak da yapacağımız hizmetlerde ve desteklerde birlikte, beraberlik içerisinde olacağımızı söylemek istiyorum. Bu, demokratik bir yarıştı ve bu yarışın galibi olan değerli başkanımız ve üyelerinin bundan sonra birliğin ve bütünlüğün tekrar devam etmesi yönünde ayrımcı değil kucaklayıcı bir yaklaşım içerisinde olacaklarına inanıyoruz. Bizim de üzerimize düşen ne varsa, yapmamız gerekenler ne ise birlik ve beraberlik içinde yapacağımızı söylemek istiyorum. Tekrar hayırlı olsun, Allah utandırmasın, Allah yardımcınız olsun. Yapacağımız ve yapacağınız çalışmalarda da başarılar dilerim” dedi.

Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın ise, “Geçen Pazar günü seçimimizi yaptık, birlik beraberlik içerisinde başkanımla beraber bütün kurumlarımızla uyumlu bir şekilde Aksaray’ımıza, eğitim camiamıza en güzel şekilde güzel hizmetler sunacağımıza inanıyorum. Başkanımızın eğitim camiasına desteğini her zaman bekliyoruz, bizler de her zaman başkanımızın yanında olacağız. Biz de sivil toplum örgütü olarak, Aksaray’ın eğitimini en üst seviyeye çıkarmak için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Başkanımız bizi kabul ettiği için şahsım ve yönetimim adına teşekkür ediyor, şehirde yapacağı çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.