Aksaray Emlakçılar ve Gayrimenkul Yatırımcılar Derneği, Aksaray Ticaret Odası ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Ahmet Koçaş’ı makamında ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı plaket verdi.

Aksaray Emlakçılar ve Gayrinmenkul Yatırımcılar Derneği Başkanı Uğur Etlik ve dernek üyeleri Aşır Altuntaş, Oğuz Deniz, Burhan Pekgöz ve Mustafa Gök’ten oluşan heyet ATSO Başkanı Ahmet Koçaş’ı makamında ziyaret etti.

ATSO Başkanı Koçaş’ın çalışmalarının Aksaray adına son derece önemli olduğunu vurgulayan Dernek Başkanı Uğur Etlik, "İlimizin son yıllarda yapılan çalışmalar neticesinde gözle görülür bir mesafe kat ettiği aşikardır. Her geçen gün ekonomik olarak hızlı bir gelişim gösteren Aksaray’da sanayileşme istenilen noktalara ulaşmıştır. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş’ın bu noktada Aksaray sevdalısı olduğu ortaya çıkmış ve ilimiz için vermiş olduğu emekler bizim gibi birçok kurum, kuruluş ve halkımız tarafından takdirle karşılanmıştır. Sanayinin merkezi olan ATSO bu anlamda 2014 yılında birçok projeyi hayata geçirmiş ve kazanan Aksaray olmuştur. Bizlerde bu çalışmalara karşılıksız kalmayalım dedik ve Aksaray Emlakçılar ve Gayrimenkul Yatırımcılar Derneği olarak ATSO Başkanımıza Teşekkür plaketi takdim ettik. Derneğimiz olarak Aksaray için çalışan herkese canı gönülden destek vereceğimizi belirtmek istiyor ve teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise, "Bizleri ziyaret ederek onurlandıran ilimiz Emlakçılar ve Gayrimenkul Yatırımcılar Derneği Başkanı ve üyelere çok teşekkür ediyorum. Aksaray hepimizin sevdalısı olduğu bir şehirdir. Çalışmalar yapılırken birlik ve beraberlik her zaman ön planda olmuştur. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece başarıyı yakalayabiliriz. Hiçbir zaman çalışmalar ve projeler gerçekleştirirken kendimizi düşünmedik. Bu şehir her şeyin en iyisini hak ediyor. Bizler bunun bilincinde olduğumuz için yola çıktık. Bizleri bu yolda yalnız bırakmayan herkese canı gönülden teşekkür ediyorum” diye konuştu.