Aksaray’da görev yapan gazeteciler ve cemiyet üyelerinden oluşan bir heyet, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ı makamında ziyaret etti.

Aksaray Gazeteciler ve Yazarlar Cemiyet Başkanı Celil Acar, üye gazeteciler ile birlikte Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ı makamında ziyaret eti. Acar, ziyaretinde tüm öğretmenler adına Kartal’ın Öğretmenler Günü’nü kutlayarak çiçek takdim etti.

Gazeteci konuklarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Kartal, çiçeği meslekten emekli olan ve halen görevi başında olan bütün fedakar ve vefakar öğretmenler adına aldığını belirtti. Öğretmenlik mesleğinin maddiyatla ölçülmeyecek kadar değerli olduğunu vurgulayan Kartal, “Bu özel günümüzde bizleri unutmayıp bizleri ziyaret ederek duyarlılık gösteren gazeteci dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

24 Kasım öğretmenler günü münasebetiyle kutsal mesleği ifa eden bütün eğitimcilerin şahsında Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal’ı ziyaret ederek günlerini kutladıklarını belirten Cemiyet Başkanı Gazeteci Celil Acar, Aksaray’da görev yapan gazeteciler olarak, okulları, eğitim ve öğretim alanlarını ve bu alanlarda fedakarca görev yapan öğretmenleri çok fazla önemsediklerini söyledi. Kurum olarak, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü salt bir günle sınırlandırmadıklarını ve her günü öğretmenler günü olarak kabul gördüklerini ifade eden Acar, “Bu anlamda bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.