Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı, şehit aileleriyle Vali Konağında bir araya geldi.

Şehit eşleri ve yakınlarını Vali Konağında ağırlayan Adile Ataklı, şehit yakınları ile birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti. Şehit ailelerle sık aralıklarla bir araya geldiklerini belirten Ataklı, "Şehit ailelerini evlerinde ziyaret ediyoruz, onlar da bizi ziyaret ediyor. Ailelerimizin sorun ve ihtiyaçları varsa hep beraber değerlendiriyoruz" dedi.

Şehit eşleri ve şehit annelerinden oluşan misafirleri ile yakından ilgilenen Adile Ataklı, bir masa etrafından toplanarak samimi bir ortamda dertleştiklerini, duygularını paylaştıklarını ifade ederek, "Hepimiz şehitlerimiz sayesinde bu topraklarda yaşıyoruz. Vatan için canından can veren şehit ailelerinin hissettiği duyguların karşılığını tam olarak veremeyebiliriz. Bizler onlar için ne yapsak hep az olacaktır. Ancak, ‘Şehitlik’ mertebesine ulaşan evlatlarının emaneti gözüyle baktığımız şehit ailelerimizin her zaman yanındayız. Devletimizde bizlerde her zaman onların hemen yanı başında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Adile Ataklı, Vali Yardımcısı Tolga Polat’ın eşi Asuman Polat’ında katıldığı şehit eşleri ve şehit annelerinin misafir edildiği programda şehit aileleriyle sohbet ederek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Koçak, ziyaretten dolayı başkan ve yönetimine teşekkür etti.