Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, geçen Cumartesi günü Amasya’ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Amasya ile ilgili sözlerinin Amasyalıları sevindirdiğini söyledi.

Amasya’yı çok sevdiğini belirten Başbakan Davutoğlu’nun “Bu şehrin her bir taşını korumak kutsi bir görevdir” sözünü anımsatan Başkan Özdemir, “Bu sözler şehrimizin tanıtımı ve hakkın teslimi açısından önemli” dedi.

Toplu açılış ve diğer temasların yanı sıra 30 il belediye başkanının katılımıyla 3 gün süren il belediye başkanları toplantısının da Amasya’daki hizmet sektörünün durumunu görme açısından önemli olduğunu ve görülen eksikliklerin giderilmesi için çalışmalar yapılacağına değinen Cafer Özdemir, Başbakan Davutoğlu’na trafik, kültür varlıklarının restorasyonu ve diğer projeler konusunda brifing sunulduğunu kaydetti.

Basın toplantısı düzenleyen Özdemir, açılış törenini onurlandıran başta Başbakan Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu olmak üzere bakanlar, parti yöneticileri ve milletvekilleri ile bürokratlara teşekkür etti.

AK Parti yönetim kurulu üyeleri Mehmet Tok ve Tuncay Çuhadar ile Merkez İlçe Başkanı Bilal Dümen’ın de katıldığı toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ünek de, toplu açılış töreninde yağmura rağmen meydanı dolduran Amasyalılara teşekkür etti.