Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), 20 okuldaki ihtiyaç sahibi 815 öğrenciye sağlanan ve maddi değeri 36 bin lira olan kışlık bot ve kaban yardımında bulundu.

Yardım malzemeleri Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Güneş, Amasya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Murat Kırlangıç ve diğer yetkililerin de katılımıyla okul yöneticilerine teslim edildi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası’nın bir meslek odası olarak sadece meslek üyelerinin sorunlarını ve kendi aralarındaki iş ahlakını sağlayıp mesleki sorunları çözmekle kalmadığını belirten Vali Çomaktekin, “Aynı zamanda ilimizdeki bütün kurum ve kuruluşlarla da güzel bir iletişim kurarak Amasya’nın eğitim, ticaret, ulaşım ve altyapı açısından gelişmesine katkı sunuyorlar. Bugün bu desteğin bir örneğini de eğitim alanında yaşıyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımızın ve çalışma arkadaşlarının gayretleriyle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de desteğiyle ihtiyaç sahibi sevgili öğrencilerimize çeşitli yardımlarda bulunuluyor. 20 okuldaki 815 öğrencimize sağlanan ve maddi değeri 36 bin lira olan bu yardımları İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ediyorlar. Bu güzel duyarlı çalışmalarından ötürü kendileri kutluyor, şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

ATSO Başkanı Murat Kırlangıç da her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilere çeşitli hediyeler aldıklarını dile getirdi.