Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, yemekte buluştuğu taksicilere yaptıkları işin Amasya turizmi açısından önemini anlattı.

Amasya Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, Esnaf Odaları Birliği Başkanı İsa Köse, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mürsel Çapkın, Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem, Trafik Şube Müdürü Celal Sarısoy ile diğer yetkililerinde katıldığı Pirler Parkı Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen yemekte 135 taksiciye hitap eden Başkan Özdemir, “Şehrimize gelen yerli ve yabancı turistlerde son yıllarda önemli bir artış tespit edilmekte ve ilimize ziyarete gelenleri ilk karşılayan sizlersiniz. Bu yüzden yapmakta olduğunuz iş Amasya turizminin imajı açısından çok önemli. Biliyorsunuz turizm bizim vazgeçilmezimiz ve her gelir grubunun önünde geliyor. Bize, kent disiplininin sağlanmasında en çok katkı sağlayan meslek grubu sizlersiniz” diye konuştu.

Taksici esnafının sorunlarını dinleyip çözülmesine önem verdiklerini anlatan Özdemir, “Bundan sonra da her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.