Mamak’ta gerçekleştirdiği hizmetlerle daha önce ‘Yılın Belediye Başkanı’ seçilen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, bu kez ‘Yılın Hizmet Adamı’ ödülüne layık görüldü.

Merkezi Ankara’da bulunan, 38 il ve Kıbrıs başta olmak üzere 10 binlerce insana ulaşan Türk Time Dergisi ve Türk Time Medya Grup, 2014 yılının en başarılı isimlerini okuyucularının ortak değerlendirmeleri ile yapılan anket sonucu belirledi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, 2014 yılı içerisinde ülkesi ve halkı için başarılı hizmetlere imza atan, gayretli çalışmaları ve örnek mücadelesi ile kamuoyunun takdirini kazanmış siyasetçi, bürokrat, iş adamı ve sivil toplum kuruluşlarının liderleri, sinema ve sanat dünyasının başarılı isimleri arasında ’Yılın Hizmet Adamı’ ödülüne layık görüldü. Akgül, “Bizler Mamak’ta yapılmayanları yaptık. Halkımızın bize olan güvenini çok şükür boşa çıkarmadık. Bu manada yapılan çalışmalar sivil toplum kuruluşları tarafından yine anketlerle belirlenen ödüllerle taçlandırılıyor” dedi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı ödül gecesine yoğun programı nedeniyle katılamayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün ödülünü, Belediye Basın Yayın Müdürü Ali Bozdağ aldı.