Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP-FETÖ ilişkilerini anlattığı “Sol Siyaset FETÖ İlişkileri” adlı kitabının 3 Nisan Pazartesi gününden itibaren kitapçılarda olacağını bildirdi.

Sosyal paylaşım sitesi Twitter’den takipçilerine kitabı ile ilgili bilgi veren Gökçek, “CHP-FETÖ ilişkilerini bütün çıplaklığı ile ortaya koyan ‘Sol Siyaset ve FETÖ’ isimli kitabım pazartesi gününden itibaren kitapçılarda” paylaşımını yaptı.

Gökçek, kitabının hikayesini ve CHP ile FETÖ arasındaki ilişkileri ayrıntılarıyla anlattığını belirtirken, “Bu kitap tarihe düşülen nottur. Okuyunca hak vereceksiniz” ifadesini kullandı.

"FETÖ’nün değirmenine su taşıdılar"

Gökçek’in ‘Sol Siyaset FETÖ İlişkileri’ kitabı hakkında takipçileriyle paylaştığı tweetler ise şöyle:

“CHP-FETÖ ilişkilerini bütün çıplaklığı ile ortaya koyan ‘Sol Siyaset ve FETÖ’ isimli kitabım, pazartesi gününden itibaren kitapçılarda. ‘Sol Siyaset ve FETÖ’ isimli kitabı, kitap yurdundan sipariş edebilirsiniz. Bazı zavallı gezi zekalılar, benim FETÖ ile ilgili geçmişte yaptığım konuşmalarımın videosunu izletip, ’Sen önce onun hesabını ver’ diyorlar. Be gezi zekalılar, biz geçmişimizi inkâr etmedik ki, FETÖ’nün alçaklığını gördük, mücadeleye başladık. CHP ise ’Düşmanımın düşmanı dostumdur’ anlayışıyla FETÖ ile işbirliği yapıp AK Parti’ye yüklendi. Yani FETÖ ile dost oldular, FETÖ’nün değirmenine su taşıdılar. Ben de bunları belgelemiş ve kitap yapmışım. Kitabımda kendi geçmişimi inkâr etmemişim. İnanıyorum ki ‘Sol Siyaset ve FETÖ İlişkileri’ kitabı solda bütün ezberleri bozacak. Şu anda CHP’nin paniği bunu çok net gösteriyor. CHP, parti gençliğini kullanıp saçma sapan kampanya yürütüp zevahiri kurtaracağını zannediyor. Bu kitap tarihe düşülen nottur. Okuyunca hak vereceksiniz.”