Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı makamında ziyaret etti. Belediyenin ilçede yaptığı yatırımları inceleyen Kılıçlar, “Yenimahalle Ankara’nın sakin ve huzurlu ilçesi” dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğü görevini yürütürken Ankara Valiliğine atanan Mehmet Kılıçlar, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a iade-i ziyaret yaptı. Belediye Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Hüseyin Boran, Yaşar Neslihanoğlu ve Yenimahalle Kent Konseyi Başkanı Adnan Keskin ile birlikte Vali Kılıçlar’ı makamında ağırlayan Başkan Yaşar, ilçede yapılan çalışmalar hakkında Kılıçlar’a bilgi verdi. Yatırımların maketlerini de yakından inceleyen Kılıçlar, “Hepimizin amacı halka kaliteli hizmet vermek. Yenimahalle sakin, temiz ve huzurlu bir ilçe. Bu konuda belediyelerimize büyük görevler düşüyor. Kurumlar arası işbirliğinin meyvesini de her zaman vatandaşlar topluyor. Yenimahalle çok güzel bir örnek” dedi.

Devletin üst kademelerinin yaptığı ziyaretlerin kendilerine güç verdiğini vurgulayan Başkan Yaşar, “Göreve geldiğim günden bu yana ilçemizdeki tüm kamu kurumlarıyla ortak çalışmalara imza atıyoruz. İlçemiz çok ciddi bir yol kat etti. Her geçen gün daha çok tercih edilen, hem vatandaşların yaşamak için hem de iş adamlarının yatırım için tercih ettiği bir bölge olduk. Bu gurur verici. İnşallah sizin önderliğinizde Yenimahalle’de huzurlu yaşam artarak devam edecektir” diye konuştu.

Ziyaret, karşılıklı verilen hediyelerle ölümsüzleşti. Günün anısına Başkan Yaşar, Vali Kılıçlar’a Yenimek kursiyerlerinin yaptığı ebru tablo hediye etti, Kılıçlar da Yaşar’a valilik şilti verdi.