Ankara Sanayici ve İş Adamları Derneği (ASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ı ziyaret etti.

Kalabalık bir heyetle Yenimahalle Belediyesi’ni ziyaret eden ASİAD Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Yaşar’la sohbet etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Yaşar, konuklarıyla yakından ilgilenerek tek tek tanıştı. Fethi Yaşar kimliğinin kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, “Sizin sivil toplum kuruluşlarına verdiğiniz önemi bilmeyen yok. Uzlaşmacı tutumunuz, birlik ve bütünlüğe verdiğiniz önem ve tecrübeleriniz bize yol gösteriyor” diyerek Yaşar’a ASİAD’ın onursal üyelik şiltini takdim etti.

ASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın ve üyelere başarı dileyen Yaşar, “Bu kadar genç bir ekibin el ele verdiği ASİAD’ın başarılı çalışmalar yapacağına hiç şüphem yok” dedi.

İslam ülkelerinde yaşanan acı olaylara değinen Yaşar, “Türkiye’nin o durumlara düşmemesi için üretmekten başka çaresi yok. Milli gelirin artması, refahın yükselmesi için tarım, sanayi ve hizmet sektöründe üretmek zorundayız. Bu noktada sizlere önemli görevler düşüyor” diye konuştu.

STK’ların demokrasinin gelişmesine büyük katkı sağladığını da kaydeden Yaşar, “Eleştirmekten çekinmeyin. Doğru bildiğinizi söyleyin ki kazanan ülkemiz, toplumumuz olsun” diyerek STK’lara destek olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.