Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, engelli vatandaşların yaptığı el emeği ürünlerden oluşan Yeşeren Düşler Derneği Kermesi’ni gezdi.

Kermes ziyaretinde Başkan Ak’a Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim de eşlik etti. Botanik Parkı’nda gerçekleştirilen kermeste çoğu engelli vatandaşlar tarafından yapılan el emeği göz nuru bebek kıyafetleri, bereler, süs eşyaları, yiyecek, içecek vb. ürünler satışa sunuldu.

KERMES GELİRİ ENGELLİLERE VERİLECEK

Yeşeren Düşler Derneği’nin açtığı kermesi ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Mustafa Ak, “Keçiören Belediyesi olarak her zaman engelli kardeşlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu kermeste elde edilen gelirler engelli ve engelli ailelerine verilecek. Satışa sunulan ürünlerin çoğunun engelli kardeşlerim tarafından yapılmış olması da beni fazlasıyla mutlu etti” dedi. Keçiören Belediyesi’nin “engelli dostu” belediye olduğunu hatırlatan Yeşeren Düşler Derneği Başkan Yardımcısı Salih Arslangil ise, “Başkanım Mustafa Ak bize her türlü desteği veriyor. İki dakika sonra ne olacağımızı bilmiyoruz. Hepimiz engelli adayıyız. Herkesin başkanım gibi bizlere karşı duyarlı olmasını istiyoruz. Allah kendisinden razı olsun” diye konuştu.