Kalaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin mezuniyet törenine katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, öğrencilerin diplomalarını vererek en mutlu günlerine ortak oldu.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kalaba Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin mezuniyet törenine katıldı. Öğrencilerin mezuniyet sevincini birlikte yaşamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Ak, “Çok çalışıp büyük bir emek vererek mezun oldunuz. Hayatınızda yeni bir dönem başlıyor. Üniversite ve iş hayatınızda başarılar diliyorum. Kalbinizden hangi üniversite geçiyorsa Cenab-ı Allah onu nasip etsin inşallah. Sıkı ve disiplinli bir çalışmayla başarı gelir” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Ak öğrencilere diplomalarını, Erasmus projesi kapsamında stajyer diploması almaya hak kazanan öğrencilere de sertifikalarını verdi. Okul müdürü Hülya Korkmaz ise Başkan Ak’a günün anısına bir teşekkür plaketi takdim etti. Mezuniyet programı konserle devam ederken, Başkan Ak öğrencilerin ricasını kırmayarak hatıra fotoğrafı da çektirdi.