Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Katar Devleti’nin Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek El-Şafi ile bir araya geldi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve aynı zamanda Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Katar Devleti Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek El-Şafi’yi ziyaretinde Türkiye ile Katar Devleti’nin ticari, ekonomik ve kültürel ilişkilerine değindi. Başkan Atasoy, ‘’Türkiye ile Katar ilişkileri çok güçlüdür. Katar Devleti, Türkiye’nin dost ve müttefik ülkesidir. Türkiye ile Katar arasında çok güçlü bir ticaret hacmimiz vardır, inanıyorum ki önümüzdeki yıllarda bu ticari ilişkilerimiz daha da güçlenecektir’’ dedi.

Katar Devleti Ankara Büyükelçisi Salem Mübarek El-Şafi öncelikle Nezaket Emine Atasoy Katar Büyükelçiliğine yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Büyükelçi Salem Mübarek El-Şafi, ‘’Biz Katar Devleti olarak Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Halkı ile olan ilişkilerimize çok önem veriyoruz. İnanıyorum ki Türkiye ile Katar arasında ki ticaret, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’nun katkılarıyla daha da artacaktır ve Türkiye, Katar ilişkileri daha da güçlü olacaktır’’ dedi.