Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Atatürk Kültür Merkezi’nde ikincisi düzenlenen Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri’ne katıldı.

KAI Tanıtım Günleri açılış töreninde TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in de katılımları ile açılış kurdelesi kesilirken, kurdele kesen Başkan Durua, tanıtım günlerinin hayırlı olmasını diledi. Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri açılış töreninin ardından Duruay, Kars Ardahan Iğdır tanıtım standında vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Duruay’ı standda manilerle karşılayan Karslı halk ozanı ise Başkan Duruay’dan uzun süre alkış aldı.

Stand gezilerinin ardından Kanal 5’in canlı yayınına katılan Başkan Duruay, tanıtım günlerini değerlendirdi. Başkan Duruay verdiği röportajda, “Tanıtım günlerinin ikincisi düzenlenmesine rağmen katılım oldukça yoğun. Buradaki amaçta Kars’ın, Ardahan’ın, Iğdır’ın tanıtılması, bölgeye daha fazla yatırım yapılması ve bölgede yaşayan insanların yaşam standartlarının biraz daha yükseltilmesi. Ankaramızda ve Türkiye’de yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdırlı vatandaşların bu tanıtım günlerinde bir araya gelmesi de çok güzel. Aynı zamanda bu tanıtım günleri, Türk insanının o bölgelere ilgi ve alakalarını artırma konusunda da önemli bir etkinlik. Tüm hemşerilerimizle olduğu gibi Gölbaşımızda yaşayan Kars, Ardahan ve Iğdırlı vatandaşlarımızla da diyaloğumuz oldukça iyi, devamlı bir araya gelmekteyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Kars, Ardahan, Iğdır tanıtım günlerinin hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.