Beypazarı Belediyesi ve Çevkor işbirliğiyle 2 bin teras sediri toprakla buluştu.

Ayvaşık Mahallesi Afet Evleri üstünde gerçekleştirilen fidan dikim törenine, Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Çevre Koruma Dergisi Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe, belediye personeli ve öğrenciler katıldı.

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan "İnancımızdaki yeri, düşüncemizdeki yeri gerçekten çok farklı olan ülkemizi, beldemizi ağaçlandırmak, bizim en önemli görevlerimizdendir. Bununla alakalı da bugün Çevre Koruma Dergisi ile birlikte ortaklaşa yürütmüş olduğumuz bu proje kapsamında fidanlarımızı toprakla buluşturuyoruz.İnşallah önümüzdeki günlerde daha büyükleri, daha güzelleri ile birlikte yine böyle güzel çalışmalarda birlikte oluruz" dedi.

Konuşmaların ardından Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ÇEVKOR Genel Müdürü Ayhan Tokuştepe’ye plaket takdim ederken, Çevre Koruma Dergisi (ÇEVKOR) tarafından da Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan ve fidan teminine destek veren firma temsilcilerine plaket verildi. Tören İlçe daire amirleri, ÇEVKOR yetkilileri ve öğrencilerin katılımıyla fidanların toprağa verilmesinin ardından sona erdi.