Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Ümit Hakan Cenik ve İç Anadolu Gençlik Federasyonu Yönetimi, TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Öktem Vardar’ı ziyaret etti.

İç Anadolu Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Ümit Hakan Cenik ve yönetim kurulu üyeleri Burhan Köksal, Günce Özyonar, Haydar Öztürk ve Gürel Şengör ile birlikte TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Öktem Vardar’ı ziyaret etti. Ziyarette federasyonun çalışmaları hakkında bilgi veren İç Anadolu Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Ümit Hakan Cenik, gençliğe yönelik yapılacak çalışmalarda TED Üniversitesi öğrencilerininde bu çalışmalarda görev alabileceklerini konfederasyonun herkese açık olduğunu ifade etti.

TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Öktem Vardar ise gençlerin artık bu tarz organizasyonlara ihtiyaç duyduğunu ve gençliğe yönelik yapılacak çalışmalarda konfederasyona destek olacağını belirtti. Ziyaret sonunda Prof.Dr. Öktem Vardar’a İç Anadolu Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Ümit Hakan Cenik tarafından ziyaretine anısı bir plaket takdim edildi.