Filistin Devleti Başbakan Yardımcısı Ziad Abu Amr Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları konfederasyonu ve Arap Devletler Ligi iş birliğiyle yapılan Ortadoğu Barış Zirvesi’ne katıldı.

Filistin Devleti Başbakan Yardımcısı Ziad Abu Amr zirvede ev sahipliğini yapan Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ve Arap Devletler Ligi Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Mohamed El Fatah Naciri’ye teşekkür etti. Ziad Abu Amr’’ Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Halkı vermiş olduğumuz haklı bağımsızlık mücadelesinde bize çok yardımcı oldular ve bizi hiç yalnız bırakmadılar.Türkiye Cumhuriyeti ve Türkiye Halkına minnettarız’’ dedi.

Filistin Devleti Başbakan Yardımcısı zirvede Ankara da yapılan Ortadoğu Barış Zirvesinin ev sahipleri olan Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy ve Arap Devletler Ligi Türkiye Temsilcisi Büyükelçi Mohamed El Fatah Nasiri ye Filistin Devleti adına Filistin Halkı adına şükranlarını sundu.