Ankara Büyükşehir Belediyesi Hanım Lokalleri üyelerinden oluşan Türk Sanat, Türk Halk ve Tasavvuf Müziği ile Udi ve Nostaljik Pop Grubu korolarının yer aldığı konser ile Başkentli hanımlar keyifli bir gün yaşadı.

Gençlik Parkı Büyük Tiyatro Salonu’nda düzenlenen programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Selma Okuroğlu ile Hatice Akgül ve hanım lokalleri üyeleri katıldı. 22 Hanım Lokali’nin üyelerinden oluşan Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği, Tasavvuf Müziği, Udiler ve Nostaljik Pop Grubu’ndan oluşan korolar, izleyicilere coşkulu anlar yaşattı. Gençlik Parkı Büyük Tiyatro Salonu’nda düzenlenen konser, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından udilerin konseriyle başladı. Daha sonra Türk Sanat Müziği Korosu ile devam eden konserde, koronun seslendirdiği şarkılara seyirciler alkışlarla tempo tutarak eşlik ettiler. Daha sonra sahne alan Hanım Lokalleri Tasavvuf Müziği Korosu, semazen gösterisi eşliğinde izleyicilere manevi coşkuyu yaşattı. Türk Halk Müziği Konseri’nde seyirciler hareketli türkülere eşlik ederken, Nostaljik Pop Grubu’nun seslendirdiği eski şarkılarla coşku doruklara ulaştı. Nevin Gökçek, davet üzerine Nostaljik Pop Grubu’nun seslendirdiği parçalara bir süre eşlik etti.

Program sonrası kısa bir konuşma yapan Nevin Gökçek, emeği geçenleri kutlayarak şunları söyledi:

“Çok keyifli ve güzel bir gündü. Hazırlayanlardan, sunanlardan, söyleyenlerden, sizlerden, hepinizden Allah razı olsun. Kendinize zaman ayırın. Herkesin bazı sıkıntıları, problemleri var. Ama buralarda yaşam daha farklı. Kendinize zaman ayırıp buraya geldiğiniz için gerçekten çok teşekkür ediyorum. Katılımcıların sayısının fazlalaşmasını istiyorum. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu sosyal faaliyetlerin içerisinde bulunmak gerçekten çok yararlı oluyor. Herkes sağlığı için ruh sağlığı, beden sağlığı için merkezlerimizden faydalansın."

Program sonunda Nevin Gökçek’e Hanımlar Lokali üyeleri tarafından çiçek takdim edildi.