Keçiören Belediyesi’nin vizyon projesi Gümüşdere Ihlamur Vadisi yazın gelmesiyle birlikte spor yapmak isteyenlerin uğrak yeri oldu.

Keçiören Sanat ve Meslek Edindirme Kurslarının (KEÇMEK) Tepebaşı Şubesi son spor dersini Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nde yaptı. Tepebaşı KEÇMEK spor grubu, hocaları Gülsüm Babayiğit eşliğinde Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nde önce yürüyüş, ardından da fitness yaptı. Step adımlamaları da yapan kursiyerler temiz havada, doğanın içinde spor yapmanın tadını çıkarırken Gümüşdere Ihlamur Vadisi’ne hayran kaldıklarını ifade ettiler. 60 kişilik kadınlar spor grubu, farklı peyzajı ve tematik detayları ile gözde olan Gümüşdere Ihlamur Vadisi’nin seyir teraslarında spor sonrası dinlenirken bol bol fotoğraf da çekti.

Sadece Keçiören’in değil Ankara’nın turizm potansiyelini artıracak projeyle ilgili Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Vizyon projemiz Gümüşdere Ihlamur Vadisi’yle sadece Keçiören’e değil Ankara’ya ve Türkiye’ye yeni bir tema vadi kazandırıyoruz. Keçiören’in nabzı, ıhlamur kokuları arasındaki bu yepyeni yaşam alanımızda atacak. Gözde vadimiz, her kesimden insana hitap ediyor. Temiz havanın tadını farklı ve özel bir ortamda çıkarmak isteyenler vadimizi çok sevdi" ifadelerini kullandı.