Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i makamında ziyaret etti.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, Pursaklar İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz ve beraberindeki heyet, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin’i makamında ziyaret etti. Misafirlerini makamında ağırlayan Başkan Çetin, ilçedeki eğitim durumunu Erol Bozkurt ile istişare etti. Pursaklar’daki eğitim başarısından memnun olduklarını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, Belediye Başkanı Selçuk Çetin’e eğitime verdiği önem ve destekten dolayı teşekkür etti.

Başkan Çetin, Türkiye’de ilk defa Pursaklar Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve 3 yıldır uygulamada olan Nezaket Okulları hakkında Bozkurt’a bilgi verdi. Nezaket Okulları projesinin yaygınlaştırılmasını isteyen Çetin, “Nezaket Okulları bir Türkiye projesidir. İstiyoruz ki bunu Türkiye genelinde yaygınlaştıralım. Milli Eğitim Bakanlığımız ile bunu paylaştık. Geleceğimizi inşa etmenin yolu nezaketli, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler yetiştirmekten geçer. Bizler de bu okulumuzda adab-ı muaşerete eğitimi ile bunu yapıyoruz” dedi.

Projenin detaylarını dikkatle dinleyen Erol Bozkurt, Başkan Çetin’e böyle bir projeyi Ankara’ya ve Türkiye’ye kazandırdığı için teşekkür ederek, eğitimde nezaketin, adab-ı muaşeretin önemli olduğunu ifade etti.