Keçiören Belediyesi ile kardeşlik protokolüne imza atan El Halil Belediye Başkanı Davut Zateri ve beraberindeki heyet için Keçiören gezisi düzenlenerek, belediyenin faaliyetleri ve hizmetleri tanıtıldı.

Keçiören turu Botanik Parkı’ndan başlarken, Filistin heyeti golf araçlarına binerek parkı gezdi. Srebrenitsa Anıtı’nı da ziyaret eden heyetin bir sonraki durağı ise Deniz Dünyası oldu. Gezi programına Yunus Emre Kültür Merkezi’ni ziyaret bölümünden itibaren katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, kardeş belediye heyetine eşlik ederek tanıtıcı bilgiler verdi. Heyet hep birlikte Kültür Merkezi’nde bulunan Çocuk Danışma Merkezi ve Cemil Meriç Kütüphanesi’ni gezdi. Gezi sırasında Keçiören Konservatuvarı öğrencileri de Başkan Ak ve konuklarına canlı performans sürprizi yaptı.

Başkan Ak ve Zateri, daha sonra Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne ait atölyeleri gezerek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Ovacık’taki Ulaştırma Müdürlüğü tesislerine geçen heyete belediye filosuna katılan yeni araçlar tanıtıldı. Konuk Filistin heyetini Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Alanı’na da götüren Başkan Ak, inşaat alanını gezdirerek gecekonduların yerine modern konutların yapıldığı proje hakkında bilgi verdi.