Keçiören Belediyesi, internet sitesi aracılığıyla vatandaşları belediye tesislerinde sanal bir gezintiye çıkarıyor.

Keçiören Belediyesi’nin tesislerini merak eden ve görmek isteyen vatandaşlar, kurumsal web sitesindeki “sanal tur” butonuna tıklayarak tesisleri sanal ortamda üç boyutlu olarak gezip online bilgi alabiliyorlar. Sanal tur uygulaması hem tesisleri gitmeden görmek hem de gezi öncesi bilgilenmek isteyen vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Vatandaşlar sanal tur uygulaması ile tüm tesislerin içerisinde rahatlıkla dolaşabiliyor ve ekrandaki yönergeler sayesinde bulundukları mekanın en ince detaylarını bile görebiliyor. Mekan içerisindeki ilerleme noktalarını takip eden ziyaretçi tüm tesisi rahatlıkla gezebiliyor.

TESİSLER VATANDAŞIN AYAĞINA GELDİ

Keçiörenlilere hizmet sunan tesisleri görmek isteyen, ancak fırsat bulamayan bütün vatandaşlar için sanal tur uygulamasını başlattıklarını belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Uygulama ile vatandaşlarımız gitmek istedikleri tesisleri sanal ortamda da görerek gidecekleri tesis hakkında bilgi alabiliyorlar. Böylece tesislerimize gitmeden önce bilgi sahibi oluyorlar ve gitmek istedikleri tesisi önceden tanıyabiliyorlar. Yaptığımız hizmetlerle vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak istiyoruz. Bu tür yenilikçi hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Sanal tur vatandaşlara Neşet Ertaş Sanat ve Gösteri Merkezi, 19 Mayıs Zümrüt Yaşam Alanı, Atapark Mahalle Konağı, Aktepe Spor Tesisleri, Atatürk Parkı, Bademlik Zümrüt Yaşam Alanı, Bağlum Ek Hizmet Binası, Çaldıran Zümrüt Yaşam Alanı, Deniz Dünyası, Engelsiz Park, Estergon Kalesi, Etlik Olimpik Yüzme Havuzu, Evcil Hayvanlar Parkı, Fatih Sultan Parkı, Giresun Caddesi Akvaryum Revizyonu, Gökçek Parkı, Güngörmüşler Mahalle Konağı, Halil İbrahim Sofrası, Kalaba Spor Tesisleri, Kardeşler Zümrüt Yaşam Alanı, Meteoroloji Müzesi, Mevlana Kültür Merkezi, Necip Fazıl Sahnesi, Osmangazi Mahalle Konağı, Sanat Konağı, Sultan Sofrası, Şelale ve Muhsin Yazıcıoğlu Parkı, Yayla Mahalle Konağı, Yonca Yaşam Merkezi ve Yunus Emre Kültür Merkezi’ni üç boyutlu olarak gezme imkanını sunuyor.