Hayırsever vatandaşlar ve Mamak Müftülüğü öncülüğünde Kutlu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Bağlar Camii hizmete açıldı.

Cami açılışına Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Nail Çimen, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Müftü Vekili Abdulkadir Özkaya, Mamak Belediyesi Meclis Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cami açılışında bir konuşma yapan Mamak Müftü Vekili Abdulkadir Özkaya, “Camiler Kuba’da başlayıp Medine’de Peygamberimizin mimarlığı ile devam eden daha sonra Anadolu’nun fethiyle her yere kondurulan adeta bir ülkenin tapusu ve aidiyet sembolleridir. İşte siz bu topraklar üstünde bir Müslümanlık tapusuna daha imza attınız. Tevbe süresi 18. Ayetinin müjdesini duymak artık sizin hakkınızdır. Sayın Başkanımız Akgül’e ve Büyükşehir Belediyesi’ne verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

"HAYIRLI HİZMETLERİN PEŞİNDEYİZ"

Cami açılışında bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Size rağmen hizmet değil, sizin isteğiniz doğrultusunda hizmet bizim şiarımızdır. Nerede hayırlı bir hizmet varsa biz orada imkanlarımızla hizmet etmeye devam ediyoruz. Bu güzel eseri meydana getirmek kadar bu camilerin içini dolduracak nesiller yetiştirmekte önemli. İmkanı ölçüsünde bir tuğla koyana da manevi destek verene de teşekkür ediyorum” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Nail Çimen de Büyükşehir olarak camilere ve hayır hizmetlerine yoğun bir şekilde destek verdiklerini dile getirerek bu gibi hizmetleri artırarak devam ettireceklerini söyledi.