Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’u makamında ziyaret etti.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Başkanı ve Türkiye Konfederasyonlar Topluluğu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’u ziyaretinde, "Hükumetimizin çıkarmış olduğu vergi afları iş dünyasını çok rahatlatmıştır. Biz Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak, hükumetimizin ve Maliye Bakanlığımızın iş dünyasına göstermiş olduğu kolaylıktan ve duyarlılıktan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Nezaket Emine Atasoy’u kabulünde yapmış olduğu konuşmasında iş dünyasının önemine değindi. Abdullah Erdem Cantimur "Maliye Bakanlığı olarak, hükumet olarak iş dünyasının ve özel sektörün sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz, biliyor ve inanıyoruz ki bir ülke, bir ulus iş dünyası ile kalkınır. Çalışmalarınız, ülkemizin ve ekonomimizin kalkınmasına büyük katkı sağlamaktadır" dedi.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonunun ulusal ve uluslararası faaliyetlerine değindi. Abdullah Erdem Cantimur, Nezaket Emine Atasoy’a Bakanlığa yapmış olduğu ziyaretinden dolayı teşekkür etti.