Daha önce Mamaklı muhtarların hizmet verdiği binaları yenileyen Mamak Belediyesi şimdi de muhtarlara son model masaüstü bilgisayar hediye etti.

Mamak Belediyesi’nde düzenlenen bilgisayar dağıtım törenine, Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammet Abdullah Özer, meclis üyeleri, Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngör, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve Mamaklı muhtarlar katıldı. Yeni bilgisayarlarının hayırlı olması dileğiyle söze başlayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “2009’da göreve geldiğimizde başta bizim bağlı olduğumuz muhtarlık olmak üzere Mamak’ta ki muhtarlıkların durumu içler acısıydı. Kimi muhtarlar kahvehanelerde işlerini yürütüyordu, kimileri de barakada hizmet veriyordu. Şuan bütün muhtarlarımız yeni ve modern yerlerinde hizmet ediyor. Biz bir aileyiz bütün vatandaşlarımıza hizmet için bir aradayız” dedi.

Bilgisayar dağıtım töreninde konuşan Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç, “Dört buçuk yıldır Mamak’ta görev yapıyorum. Sizler seçilmiş bizler atanmış olarak el ele hizmet ediyoruz. Muhtarların çalışma şartlarının iyileştirdiği için başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

MUHTARLARDAN AKGÜL’E TEŞEKKÜR

Bilgisayar dağıtım töreninde muhtarlar adına Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Hulusi Güngör, Akgül’e teşekkür ederek, “Bizim bir sloganımız var. Mamak Belediyesi ve muhtarları ile biz bir aileyiz. Başkanımızı gençliğinden beri tanıyoruz ve kendisi göreve geldiğinde kimi muhtarlar kiradaydı, kimileri de kahve köşesinde hizmet veriyordu. Muhtarlarımız kimlik kazandı. Elektrik, doğalgaz, iç teşrifatı yapılan hizmet binalarından sonra şimdi de yeni bilgisayarlara kavuşuyor muhtarlarımız. Bütün hizmetler için başkana teşekkür ediyoruz” dedi.

Bilgisayar dağıtım töreninde Kaymakam Ertuğrul Kılıç’ın muhtarların yazıcı ihtiyaçlarının olabileceğini dile getirmesi üzerine Akgül, “Arkadaşlara talimat verdim muhtarlarımıza yazıcıları da verilecek” dedi.