Mamak-Kayaş Minibüsçüler Sosyal Tesisi, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Grup Başkanvekili Faruk Gültekin, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle hizmete açıldı.

Açılış kurdelesini kesen Mamak Belediye Başkanı Akgül, esnafın ülke ekonomisin bel kemiği olduğunu kaydetti. Akgül, “Biz belediyecilikte nasıl hizmeti ön planda tutuyorsak, minibüsçülerimiz de vatandaşa hizmet ediyor. Bugün burada minibüsçülerin hizmeti beklemek yerine elini taşın altına koyduğunu ve örnek bir çalışma gerçekleştirdiğini gördük. Minibüsçü esnafı her gün gün boyu trafikte. En azından yorgunluklarını açılışını gerçekleştirdiğimiz bu tesis sayesinde bir nebze de olsa atacak. Birlik ve beraberlik içinde yapamayacağımız hiçbir şey yoktur. Tesisin güzel hizmetler sunacağından eminim” dedi.

İstişare edebilmek, oturup dinlenmek için esnafın modern bir tesise sahip olduğunu belirten Akgül, tesisin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Minibüsçüler Odası Başkanı Hacı Bekir Gani de, Mamak İçin yapılan her türlü yatırımı desteklediklerini belirtti. Açılışın ardından açılış gününe özel yemek ikramı yapılarak, davetliler tesisi gezdiler. Açılışa Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, AK Parti Grup Başkanvekili Faruk Gültekin, Ahid Genel Başkanı Ercan Kınacı, Minibüsçüler Odası Başkanı Hacı Bekir Gani, Mamak-Kayaş Minibüsçüleri Durak Başkanı Erşan Ağören ve çok sayıda davetli katıldı.