Başkent’in en büyük ilçelerinden biri olan Mamak’ta art arda hizmete giren spor tesisleri ilçede bulunan amatör spor kulüplerinin gözdesi oldu.

Mamak Belediyesi, spor yatırımlarıyla da göz dolduruyor. Geçtiğimiz yıl hizmete başlayan spor yatırımlarından biri olan Mamak Şehir Stadı, ilçede bulunan 15 amatör spor kulübüne ev sahipliği yapıyor. Tam bir kompleks olarak inşa edilen stat, 3 bin kişilik kapalı oturma alanı, koşu yolu, toplantı odaları, idari ofisleri, sağlık odaları, bay bayan hakem odaları, bay bayan soyunma odaları, VIP salonu, seyirci fuayesi, fitness alanı, çocuk oyun alanı ve otoparkıyla amatör spor kulüplerinin her türlü ihtiyacını karşılıyor.

Spor yatırımlarının ilçede sporla ilgilenen bütün sporcular için son derece önemli olduğunu dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Mamak’a kazandırdığımız bu spor yatırımları sayesinde önümüzdeki yıllarda bölgesel, ulusal ve uluslar arası müsabakalarda başarı kazanan yarışmacıların Mamak’tan çıktığını göreceğiz. Hedefimiz böyle güzel komplekslerde başarılı sporcular yetiştirmek” dedi.