Türkiye Basketbol 2. Ligi’nin 12. haftasında Mamak Belediyesi DSİ Basketbol Takımı, Adanaspor’u evinde 93-90’lık skorla mağlup etti.

Haftanın kapanış mücadelesinde Mamak Belediyesi DSİ takımından Murat Kaya 33 sayı-5 ribaund-4 asist, Mustafa Baki Görür 18 sayı-3 ribaund-2 asist ve Jarred Shaw ile Jason Martinez de 13’ er sayı kaydetti.

Bu arada Mamak Belediye DSİ, Jason Clark’ı kadrosuna kattı. Goerge Town mezunu olan ABD’li Jason Clark, Belçika Ligi’nde Okapi Aalstar takımında forma giyiyordu. Clark Aalstar formasıyla 5 maçta 13.2 sayı, 3.4 ribaund ve 3.6 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.

Takıma Ankara halkının desteklerini beklediklerini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde hem Ankara’yı hem Mamak’ı temsil eden gurur ve övünç kaynağımız olan bir takımımız var. Takımımız, ilçemizin adını tüm Türkiye’ye duyuran çok önemli galibiyetlere imza atıyor. Takımımız, Başkent’in desteğini bekliyor. Halkımızın güveni ve desteği ile takımımızın önemli başarılara imza atacağına inanıyorum” dedi.