Türkiye’nin birçok ilinde gösteri yapan Dünya Organizasyon Sirk Grubu, 4 seanstan oluşan 9.’uncu gösterilerini Mamak’ta gerçekleştirdi.

Mamak Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Mamak Belediyesi Spor Salonu’nda gerçekleşen sirke vatandaşlar ve çocuklar büyük ilgi gösterdi. Sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirerek, sosyal ve kültürel projelerle vatandaşların yanında olduklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “İlçemizde bu tür organizasyonların devamı gelecek. Vatandaşlarımızın gülüp eğlenmesine aracı olmaktan dolayı çok mutluyuz ” dedi.

Mamaklılar gösteride hava akrobasi, lastik kızlar, 12 kişilik Moğol akrobasi, palyaço, illüzyon, top cambazı, araba kullanan maymun, akıllı köpek tarçın ve piton yılanın yer aldığı şovlarla doyasıya eğlendi. İzleyiciler gösteriyi nefesini tutarak izlerken büyük heyecan yaşadılar. Sahneye çıkan çocuk ve vatandaşlar ise değişik oyunlar sergileyen oyunculara eşlik etti. Sirkin Mamak’ta yoğun ilgi görmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Dünya Organizasyon Yöneticisi İlker Atak, “Belediye Başkanı Mesut Akgül’e bize bu imkanı sağladığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Sihirbazların, ateşbazların, palyaçoların, akrobatların, lastik kızların neşeli sirk hayvanlarının ve dev piton yılanlarının renk kattığı program ayakta alkışlanırken, gösterileri beş binin üzerinde seyirci izledi.