Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Rekabetin olduğu yerde kalite, kalitenin olduğu yerde de bereket olur. Her açılan iş yeri ilçemizin kalkınmasında ve büyümesinde önemli katkı sağlamaktadır“ dedi.

Mamak’ta yeni bir işyeri daha hizmete girdi. Soykan Marketler Zinciri Mamak’ta ikinci, Ankara’da da 44.’üncü mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Gülveren Mahallesi’nde gerçekleşen açılışa Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Meclis 2. Başkanvekili Ali Aydın, işletme sahibi Ömer Soykan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılan işyerleriyle istihdamın arttığını kaydeden Akgül, Mamak’ta 11 ayda bin 500 iş yerinin açıldığını belirtti. Yeni bir işyerinin açılmasının ekonomik hareketlilik ve yeni istihdam olduğunu kaydeden Akgül, “Rekabetin olduğu yerde kalite, kalitenin olduğu yerde de bereket olur. Her açılan işyeri ilçemizin kalkınmasında ve büyümesinde önemli katkı sağlamaktadır. Karar verip sermayesini Mamak’a getirip işyeri açma gayreti olan bütün arkadaşlarımı kutluyorum. Bol kazançlar diliyorum” dedi.

İşyeri sahibi Ömer Soykan da, her geçen gün değişen ve gelişen Mamak’ta Mamaklılara hizmet verme arzusu içinde olduklarını belirterek, “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm davetlilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılış kurdelesini kesen Akgül, işletme sahibine hayırlı kazanç temennisinde bulundu.