Eğitime verdiği destek kadar öğrencilerle kurduğu güçlü iletişimle de dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, verdiği fotoğraf sözünü tutmak için Yunus Emre İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu’na gitti.

Keçiören’deki okulları sık sık ziyaret etmeye özen gösteren ve bu ziyaretleri sırasında tespit ettiği eksikliklerin giderilmesi için destek olan Başkan Mustafa Ak, Yunus Emre İlkokulu’na yaptığı son ziyaret sırasında ilginç bir istekle karşılaştı. Minik öğrencilerin kendisinden fotoğraf istemesi üzerine yanında olmadığını söyleyen Başkan Ak, bir dahaki gelişinde fotoğraf getireceğine söz verdi. Son ziyaretinde öğrencilere verdiği sözü tutan Mustafa Ak, yanında getirdiği fotoğrafları imzalayarak çocuklara dağıttı.

Yunus Emre İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulu’ndaki ziyaretini ana sınıfından başlayarak 6’ncı sınıf öğrencilerine kadar sürdüren Başkan Ak, çocuklarla sohbet ederken “Türkiye’de kaç bölge var? Başkentimiz neresi?” gibi sorular da sordu. Bazı çocuklarla İngilizce konuşan Başkan Ak, “Ben kimim?” diye sorunca öğrenciler hep bir ağızdan “Mustafa Ak” diye bağırdı. Öğrencilere okullarda dağıtılan sütleri içmeleri ve dengeli beslenmeleri tavsiyesinde bulunan Başkan Ak, “Beslenme sizin yaşınızdaki öğrenciler için çok önemli. Sağlıklı beslenme sağlıklı gelecek nesiller demek. Sizleri çok seviyoruz ve önemsiyoruz” diye konuştu.