Sosyal Hizmetler Eğitim ve Yardım Vakfı (SOS) Onursal Başkanı Nevin Gökçek, Vakıf Müdürü Nevin Uğurlu ile birlikte Mamak’ta yaşayan ihtiyaç sahibi aileyi ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Mamak Kaymakamlığının yardımlarıyla hayata tutunmaya çalışan Gülbahar Ergin’i ziyaret eden Nevin Gökçek, aileye destek olacaklarını söyledi. Boğaziçi Mahallesi’nde yaşayan Ergin, eşinden 6 yıl önce ayrıldığını, 9 çocuğu bulunduğunu anlattı. Gülbahar Ergin, çocuklarından 2’sinin evli olduğunu, 7 çocuğuyla beraber yaşadığını ve çocukların hepsinin eğitimine devam ettiğini kaydetti.

Nevin Gökçek’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gülbahar Ergin, “Geldiğiniz için sağ olun. Allah sizlerden razı olsun. Evlere temizliğe gidiyorum, dışarıda kalem satıyorum. Ben okuyamadım, çocuklarım okusun istiyorum. Aile olarak ayaklarımızın üzerinde durmaya çalışıyoruz. Evime geldiniz, bizi çok mutlu ettiniz. Bu benim unutmayacağım bir anım oldu" dedi.

Ziyaret boyunca Nevin Gökçek’in yanından ayrılmayan evin küçük kızı Mihriban ise, “Sizin yanınızda olmak çok güzel, çok huzur verici, iyi ki geldiniz" diye konuştu. Nevin Gökçek’in "En çok ne istiyorsun?" sorusunu Mihriban, "Ailemin yanında olmak istiyorum. Onlarla çok mutluyum” cevabını verdi.

Ziyarette Nevin Gökçek, çocuklara burs imkanı sağlanacağını ve aileye yiyecek desteği verileceğini söyledi. Gökçek ayrıca, oldukça rutubetli ve yıpranmış evde yaşayan aile için yeni bir ev araştıracaklarını kaydetti.