Ankara Off-Road Kulübü’nün düzenlemiş olduğu 2014 Off-Road Kupası’nın 3’üncü ve son ayak yarışının startı verildi. Sezonun son Off-Road yarışında 24 yarışmacı kıyasıya mücadele etti.Mebuskent Karacakaya’da düzenlenen yarışları Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal’ın yanı sıra Yenimahalle Kaymakamı Mustafa Dündar da Ankaralılarla birlikte izledi.

Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği müsabaka öncesinde Ankara Model Uçak Kulübü, Ankara Motosiklet Kulübü, Ankavos Fun Club, Atmaca Doğa Sporları Kulübü de çeşitli gösteriler yaptı.

Alanda bulunan Ankara Model Uçak Kulübü üyeleri model uçak ve helikopterleriyle gösteri yaptılar. Atmaca Doğa Sporları Kulübü sporcuları Mebuskent’in bloklarından iple sarkarak cesaretlerini gösterdiler. ANKAVOS Fan Kulüp üyeleri Volkswagen otomobilleriyle renk katarak “En güzel Volkswagen”i seçtiler. Ankara Motorsiklet Kulübü üyeleri de yarış boşluklarında izleyicilere motorcrossshow yaptılar. Şenlik havasındaki yarışa Ankara Balık Adam Kulübü, Ankara Bisikletliler Ortak Platformu da destek verdi.

Yarışa katılan sporcular, birbirleriyle kıyasıya mücadele ederken onları izleyen adrenalin sever Ankaralı konuklar da özel olarak hazırlanmış seyirci alanlarından yarışın heyecanına ortak oldular.

Yarışı izleyen Yenimahalle Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Kartal, yarış parkurunu da özel araçla gezdi ve yarışmada dereceye giren sporcuları tek tek tebrik etti.

24 yarışmacının 4 tur 4 etap boyunca 48 kilometre yol kat ettiği yarışmanın birincisi ve Ankara şampiyonu Yunus Ayhan-Bilal Karamemiş oldu.