Spor Ankara.net spor portalının düzenlediği 5. Geleneksel 2014 En İyiler Spor Şöleni’nde Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Yılın Belediyeler Onur Ödülü’ne layık görüldü.

Spor Ankara.net spor portalının düzenlediği 5. Geleneksel 2014 En İyiler Spor Şöleni, Mamak Belediyesi Necmettin Erbakan Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Düzenlenen geceye Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal, Gölbaşı Belediye Spor yönetimi ve sporcuları ile Ankara’da bulunan spor kulüpleri başkanı ve yöneticileri ile sporcularının yanı sıra hakemler katıldı. Düzenlenen gecede Yılın Belediyeler Onur Ödülü’nü Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay alırken, Başkan Duruay Yılın Organizasyon Ödülü’ne layık olan Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) ödülünü ise AASKF Başkanı Murat Kandazoğlu’na verdi. Ayrıca 5. Geleneksel 2014 En İyiler Spor Şöleni’nde Gölbaşı Belediyespor Kulübü 3 farklı ödül aldı. Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal, Yılın Kulüp Başkanı Ödülü’nü, Gölbaşı Belediyespor U/12 Takımı Yılın Takımı Ödülü’nü, Gölbaşı Belediyespor antrenörü Selçuk Öztürk ise Yılın Antrenörü Ödülü’nü aldı.

Gecede konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, "Amacımız skor değil spordur. Bizim amacımız gençlerimizi sokaklardan kurtarmak ve gençlerimizi geleceğe hazırlamak. Geleceğe hazırlarken de sağlıklı spor yapan genç bir nesil yetiştirmektir. Gölbaşı Belediyespor olarak spora ve sporcuya her zaman sonsuz desteklerimiz devam edecektir. Ayrıca bu güzel geceyi düzenleyen ve bizleri bu ödüle layık gören Spor Ankara.net spor portalı yöneticilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.