Gölbaşı’nda faaliyet gösteren Ankara Kulübü Gölbaşı Şubesi, Çorumlular, Çankırı ve Yozgatlılar hemşehri dernekleri Kültür gecesinde buluştu.

Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci’nin de katıldığı gece, renkli görüntülere ev sahipliği yaparken, Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen şenliğe vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi.

Gölbaşı Belediyesi’nin katkıları ile düzenlenen geceye, Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci, Çorumlular Dernek Başkanı Osman Ulunç, Ankaralılar Derneği Başkanı Uğur Okman, Çankırılar Derneği Başkanı Mustafa Taş, Yozgatlılar Derneği Başkanı Murat Karakurt ve birçok davetli katıldı.

Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay adına gecede Orta Anadolu Başağası seçildi.

Başkan Yardımcısı Mustafa Demirci ise yaptığı açıklamasında, “Gölbaşı Belediyesi olarak Gölbaşımızda yaşayan tüm vatandaşlarımızı kucaklıyor, böyle bir gecede birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Programda Seğmen ve Çankırı Yaren Ekipleri gösterileri gelen konuklara keyifli zamanlar yaşattı. Ayrıca gelen konuklara Yöresel arabaşı çorbası ve etli pilav ikram edildi.