Pursaklar Kaymakamlığı tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası ilk maçına galibiyetle başlayan Pursaklar Belediyesi, turnuvanın favori takımı olarak gösteriliyor.

Pursaklar Kaymakamlığı’nın ilçedeki kurumlar arasındaki ilişkileri spor platformuyla güçlendirmeyi amaçladığı voleybol turnuvasına Pursaklar Belediyesi’nin de aralarında olduğu 14 takım katılıyor. Pursaklar Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’ndaki birinci tur maçında Saray Engelsiz Yaşam Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelen Pursaklar Belediyesi, 2-0’lık galibiyetle turnuvaya iddialı başladı.

Pursaklar Belediyesi Voleybol Takımı’nda yer alan Belediye Başkanı Selçuk Çetin, kurumlar arası iletişimi güçlendirmek adına bu turnuvanın önemli olduğuna dikkat çekerek, “Bizler haftada en az bir defa voleybol maçı yapıyoruz. Sevdiğimiz ve alışık olduğumuz bir branş. Turnuvaya galibiyetle başladık. Katılan herkesi tebrik ediyorum. Diğer takımlara da başarılar diliyoruz” dedi.

Pursaklar Kaymakamlık Kupası Turnuvası’na Pursakar Belediyesi, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, Pursaklar Müftülüğü, Saray Engelsiz Yaşam, Sevgi Evleri, Kocalar Anadolu İmam Hatip Lisesi, Abdurrahim Karakoç Ortaokulu, Azmi Ertuğrul Ortaokulu, Gümüşoluk Ortaokulu, Feride Bekçi İlkokulu, Pursaklar İmam Hatip Ortaokulu, Altınova Ortaokulu, Faik Hızıroğlu Ortaokulu ve Sirkeli Ortaokulu katılıyor.