Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, tüm vatandaşları Gölbaşı Belediyesi ve Gölbaşı Toplum Sağlığı Merkezi iş birliği ile düzenlenen Sağlıklı Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ne davet etti.

Gölbaşı Belediyesi ve Gölbaşı Toplum Sağlığı Merkezi’nin birlikte düzenlediği “Sağlıklı Yaşam İçin Haydi Gölbaşı” yürüyüşü sporun yaşamımızdaki önemine dikkat çekmeyi amaçlarken, egzersiz yapmanın bireylerin yaşam enerjilerini arttırdığına, kendilerini daha iyi hissettirdiğine ve daha iyi görünümün yanı sıra yaşam boyu egzersiz yapmanın kalp ve damar hastalıkları, tansiyon yüksekliği ve ileri yaşlarda kemik yoğunluğunun azalması gibi sorunları azalttığına dikkat çekmeyi hedefliyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yürüyüşe tüm Gölbaşılıları davet ederek, “Sağlıklı olmak insan yaşamında mutluluğun önemli bir ögesidir. Her yıl sağlıksız yaşamdan dolayı birçok insan çeşitli hastalıklarla baş etmek zorunda kalmaktadır. Yaşamınızın tüm ipleri sizlerin elinde. Sağlıklı yaşamak demek kendinize, varsa eşinize, varsa çocuklarınıza saygı ve sevgi duymaktır. Çeşitli bahaneler altına saklanmamalıyız. Gününüz ne kadar yoğun ve stresli geçerse geçsin kendinize akşamları ayıracağınız 1 saat bile size çok iyi gelecektir. O zaman hep birlikte sağlıklı yaşam için haydi Gölbaşı yürüyüşe” diye konuştu.

“Sağlıklı Yaşam için Haydi Gölbaşı” yürüyüşü, 16 Kasım Pazar günü saat 11.00’de Atatürk Sahil Parkı’ndan başlayacak.