Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı 50 kişilik ekip, Siteler bölgesini baştan aşağı temizledi. Temizlik çalışmaları hem esnaftan hem de bölge halkından tam not aldı.

Temizlik hizmetlerine büyük önem veren Altındağ Belediyesi, halk sağlığını yine en ön planda tuttu. Altındağ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, özverili çalışmalarına Siteler bölgesinde devam etti. 2 süpürge arabası, 1 kamyon, 1 kepçe ve 1 yıkama aracıyla bölge köşe bucak temizlendi. Bölgede rastgele etrafa bırakılan atıklar iş makineleri yardımıyla kaldırıldı. Yollar ve kaldırımlar tertemiz bir görünüme kavuştu.

Altındağ’da temizlik seferberliği başlattıklarını ifade eden Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, toplumun çevre bilinci kazanması gerektiğini söyledi. Başkan Tiryaki, daha temiz bir Altındağ için gece gündüz çalıştıklarını belirterek, ilçede her bir noktanın özenle temizlendiğine dikkat çekti. Altındağ’ın temizliğinde herkesin sorumluluk almasını isteyen Başkan Tiryaki, şöyle konuştu:

“Temizlikte belediyenin rolü tabii ki çok büyük. Fakat temizlik görevi sadece belediyeye bırakılmamalı. Bu konuda vatandaş da elini taşın altına koymalı. Caddeleri sokakları 24 saat boyunca köşe bucak temizleyin vatandaş halen sigara izmaritini yola atıyorsa bu iş olmaz. Bu çevreye hepimiz sahip çıkmalıyız.”