Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek’i makamında ziyaret etti.

Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy “Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek’i ziyaretinde son zamanlarda Adalet Bakanlığı’nın ve Hükümetimizin, yargı reformu adı altında, çıkartmış olduğu yasaların, insanlarımızı, vatandaşlarımızı ve özellikle iş dünyasını rahatlatmıştır’’ dedi.

Nezaket Emine Atasoy, ‘’Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak, hükumetimizin yargı reformunu destekliyoruz’’ dedi. Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u kabulünde yapmış olduğu konuşmasında, Adalet Bakanlığının son zamanlarda ki, yargı reformları ve çalışmalarını Başkan Atasoy’la paylaşarak, ‘’Biz Adalet Bakanlığı olarak, her zaman milletimize hizmet etmeyi, yargının bağımsızlığını ve milletimizin huzur ve refahı için çalışıyoruz’’ dedi. Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’a cezaevlerinde özellikle kadın cezaevlerimiz, çocuk ve gençlik cezaevlerimizde sosyal sorumluluk projeleri yaparak burada tutuklu bulunan çocuklarımız, gençlerimiz ve kadınlarımızın hayatlarını kolaylaştıralım’’ dedi. Başkan Atasoy, ‘’Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak, cezaevlerinde tutuklu bulunan kadınlarımız, gençlerimiz ve çocuklarımız için, onların yaşam standartlarını daha ileri bir seviyeye taşımak için Adalet Bakanlığımızla ortak projeler yapmaya hazırız’’ dedi.