AK Parti’de kongre çalışmaları start alırken, Ankara’nın Haymana İlçesi’nde Vahit Hakbilen ilçe başkan adayı olduğunu açıkladı.

Vahit Hakbilen, yaptığı yazılı açıklamada, "Kurulduğu günden bu yana her zaman gönülden destek verdiğim AK Parti’ye kongrede aday olduğumu açıklamaktan mutluluk duyuyorum. Partimin bana teveccühü doğrultusunda, Dış İlişkiler Başkanlığı ve Teşkilat Başkanlığı görevlerinde bulundum. Şimdi farklı bir kulvarda hem partime hem de ilçeme hizmet etmek amacıyla çalışmalara başladığımı duyuruyorum" ifadesini kullandı.

"Bugüne kadar AK Parti’de samimiyetle hizmet eden bütün dava arkadaşlarımı kucaklayarak bayrağı daha da ileri taşıma gayreti içinde olacağım" diyen Hakbilen şunları kaydetti:

"İstişaresiz hiçbir iş yapmayacağım. Yüzüm hep halka ve teşkilata dönük olacak. Özellikle Fethullahçı terör örgütü ile mücadeleyi kendime görev bilerek hareket edeceğim. Her zaman AK Partimizin vizyonuna ve misyonuna yakışır bir şekilde, halkımızın acı ve mutlu günlerinde yanında olacağız. Ankara İl Teşkilat Başkanımız Sayın Mümin Altınışık ile yaptığımız görüşmede de aday olmamın hiç bir sakıncasının olmadığını ve kazandığım takdirde ilçe başkanları olacağımızı belirtti. Allah çıktığımız bu kutlu yolda, ne partimize karşı ne de halkımıza karşı inşallah bizleri mahçup etmesin."