Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Barosu Başkanı Hakan Canduran ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle, Ankara Adliye binası başkanlık makamında bir araya geldi. Ankara Barosu’nun 63. Olağan Genel Kurul’unda 3 bin 552 avukatın oyunu alarak Baro Başkanlığına seçilen Canduran’ı tebrik eden Yaşar, yeni yönetime başarılar diledi.

İŞBİRLİĞİ DEVAM EDECEK

Türkiye’ye faydalı hizmet veren kurumlardan birinin Ankara Barosu olduğunu söyleyen Başkan Yaşar; Yenimahalle Belediye binası içinde bulunan Adli Yardım Bürosu’nun, Ankara Barosu tarafından tayin edilen avukatlarla Yenimahallelilere hizmet verdiğini hatırlattı. Yaşar, başta Gelincik Projesi olmak üzere baronun yürüttüğü çalışmalara destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Yenimahalle’yi iyi bildiğini belirten Canduran, Yenimahalle Belediyesi’nin başarılı hizmetlerine vurgu yaptı. Yöneticilerin oturdukları koltuğun hakkını vermesi gerektiğini de sözlerine ekleyen Canduran “Sizi yakından takip ediyorum. Partizan bir belediyecilik anlayışınız yok. İlçe sınırlarınızın bölünmesine rağmen çok güzel bir başarı yakaladınız. Halkın sevgisini kazandığınızı görüyoruz. Örnek bir belediye başkanısınız” dedi.