İlçe genelindeki 55 mahalle muhtarıyla sık sık bir araya gelerek onların istek ve sıkıntılarını dinleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe halkına daha iyi şartlarda hizmet etmesi için muhtarlara destek vermeye devam ediyor.

İlçedeki bütün muhtarlık binalarını baştan aşağıya yenileyen Yenimahalle Belediyesi, şimdi de kırtasiye yardımıyla muhtarlıkların giderlerini bir nebze de olsun azalttı. Her muhtara içerisinde A4 kâğıdından ajandaya, not defterinden kaleme kadar çeşitli kırtasiye malzemesinin bulunduğu paketlerden ve evrak çantasından armağan eden Başkan Yaşar, “Gelirinizin az, giderinizin ise fazla olduğunu biliyorum. Sizin sıkıntılarınıza bir nebze de olsa çözüm olmak bizim görevimiz” dedi.

“Birlik, beraberliğimizle örnek olmaya devam edeceğiz”

Muhtarlara desteğinin devam edeceğini söyleyen Yaşar, “İlçe halkına el birliğiyle hizmet ürettiğimiz muhtarlarla uyum içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz. Birlik ve beraberliğimizle Ankara’nın örnek ilçesi olmaya devam edeceğiz. Muhtarlar, demokrasinin de devletin de ilk kapısıdır. Yerel ve genel yönetici başarılı olacaksa muhtarlara kulak vermek zorundadır. Muhtarlarını dinlemeyen yerel yönetici başarısız olmaya mahkumdur. Benim kapım muhtarlara her zaman açık oldu, bundan sonra da böyle olacak” diye konuştu.