Vatandaşa kaliteli hizmet sunmak hedefinde olan Yenimahalle Belediyesi, bu amaç doğrultusunda personellerine eğitim seminerleri düzenlemeye devam ediyor.

Yenimahalle Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından belediye personeline ‘Etkili İletişim ve İnsan İlişkileri’ konusunda hizmet içi eğitim semineri verildi. Belediye Meclis Salonu’nda düzenlenen seminer, personel tarafından ilgiyle dinlendi. Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ertuğrul Yaman tarafından verilen seminerde, etkili bir iletişim nasıl olur, öncelikleri nelerdir, iletişimde beden dilinin önemi, karşılıklı konuşmalarda nelere dikkat edilmeli, iletişimde dinlemenin faydaları gibi konularda personele bilgiler verildi.

Personel ile vatandaş arasındaki iletişimin daha kuvvetli, daha sonuç verici anlayış ve saygınlık içerisinde olması gerektiğini söyleyen Yaman, “Yenimahalle Belediyesi olarak başarılı hizmetler veriyorsunuz. Bu da Başkan Fethi Yaşar’ın ve siz değerli çalışanların insan ilişkilerinde ve etkili iletişimde başarılı olduğunuzu gösterir” dedi.

Yenimahalle Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından düzenlenen hizmet içi eğitim seminerleri, ilerleyen günlerde farklı konularla devam edecek.