Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, gelecek nesillere daha güzel bir ilçe, daha kalıcı eserler bırakabilmek için belediye bürokratlarıyla mahalle muhtarlarını kahvaltıda bir araya getirdi.

Yenimahalle için 5 yılda yapılacak tüm projelerin gözden geçirildiği toplantıya Belediye Başkan Vekili Mehmet Kartal, Belediye Başkan Yardımcıları Başar Bal, Erhan Aras, Hüseyin Boran, Yaşar Neslihanoğlu, Yenimahalle Kent Konseyi Başkanı Adnan Keskin, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri ve muhtarlar katıldı. Yenimahalle Belediyesi’nin önümüzdeki 5 yıllık projelerini değerlendirmek, muhtarlar aracılığı ile mahalle sakinlerinin de görüş ve taleplerini dinleyebilmek amacı ile düzenlenen toplantıda konuşan Başkan Yaşar, “İnsan sözüyle yaşar. Geride bıraktığımız 5 yıllık dönemde söz verip de yapmadığım hiçbir şey olmadı. Seçim öncesi vaat ettiğim bütün projeleri hayata geçirdim. Tüm çalışmalarımız siz muhtarlarımızdan gelen talepler ışığında yapıldı. Önümüzdeki 5 yıllık çalışma planımız da hazır. Yine sizlerin ihtiyaçlarını ön planda tutarak hazırladığımız proje ve yatırımlarımız ilçemize değer katacak birbirinden önemli hizmetler olacaktır” dedi.

Yenimahalle’nin kaynaklarının yine Yenimahallelilere hizmet olarak aktarılacağına vurgu yapan Başkan Yaşar, “Bizim görevimiz düğüm üstüne düğüm atmak değildir. Vatandaşlarımızın sorunlarını kanunları bir milim geçmeden, yasalar çerçevesinde muhakkak çözeceğiz. Muhtarlarımızla kolektif bir çalışma içerisinde olmaya devam edeceğiz. Gelin Yenimahalle’yi gelecek kuşaklara, cumhuriyete yakışır bir şekilde bırakalım” diye konuştu.

Yeni yapılacak hizmetleri dinleyen mahalle muhtarları da tek tek söz alarak, vatandaşların belediyeden beklentilerini dile getirdi.