İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi mezun öğrencisi 2014 LYS Antalya birincisi Rabia Çatal’ı makamında kabul etti.

Rabia Çatal’a Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Bahri Toker’in de eşlik ettiği ziyarette Rabia Çatal, “Başarılı olmamda en büyük etken düzenli ders çalışmam, öğretmenlerimin benim üzerimde göstermiş olduğu ilgi, ailemim desteği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından uygulanan Değerler Eğitimi ile İlköğretim ve Lise Başarı Artırma ( İLBAP ) Projesi kapsamında planlı olarak çalışmam. Başarımda etkisi olan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Sosyo-ekonomik gücü yetersiz bir aileden gelen ama ailesinin manevi desteğini her zaman arkasında hisseden öğrencimiz gurur kaynağımız olmuştur. Düzenli ders çalışan, kitap okuyan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan öğrenciler yetiştirmek, bizim en büyük hedeflerimizdendir. Rabia’nın bu başarısı da bizlerin doğru yolda olduğumuzu göstermektedir. Süleyman Demirel İlköğretim Okulu’ndan mezun olup Metin Nuran Çakallıklı Anadolu Lisesi’ne yerleşen 2014 LYS’de Antalya birincisi olup, Türkiye 58’inci olan ve TOBB Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni tam burslu olarak yerleşen öğrencimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Gülay, Rabia Çatal’a çeşitli hediyeler verdi.