Deepo Outlet Center’da bu yıl 5’incisi düzenlenecek olan “Rus, Ukrayna, ve Türk Kültürleri Dostluk Şenliği”, 29 Kasım’da başlıyor.

Rusya, Türkiye ve Ukrayna halkları arasında ulusal, kültürel ve aile geleneklerinin güçlendirilmesi amaçlanan şenlik 29 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Yerli ve yabancı bir çok davetlinin katılacağı “Rus, Ukrayna, ve Türk Kültürleri Dostluk Şenliği”nde çeşitli etkinlik yer alacak.

Şenliğin ilk gününde açılış konuşmaları, plaket töreni ve özel gösteriler yer alacak. Şenliğin ikinci gününde Rus Tiyatro Okulu ve Bahçeşehir Koleji etkinlikleri gerçekleştirilecek. Şenliğin üçüncü gününde çocuk karnavalı ve dans gösterileri düzenlenecek. Şenliğin dördüncü gününde ise düzenlenecek yemek yarışmasında Rus ve Ukraynalı gelinler çiğ köfte yapacak. Şenliğin son gününde ise, şenlik şöleni ile etkinlik programı son bulacak.

Şenlik, organizasyonu Deepo ana sponsorluğunda Ukrayna Ailesi Derneği, Rusya Dostluk ve Kültür Derneği, Konyaaltı Belediyesi ile bünyesinde Rus ve Ukrayna kökenli çalışanların bulunduğu özel kuruluşların destekleriyle düzenlenecek.