ADSTAR Batı Antalyasporlular Derneği, Batı Antalya ilçeleri, Kemer, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş olarak “İlçeler bayraklanıyor” sloganıyla Antalyaspor’a destek kampanyası başlattı.

ADSTAR Batı Antalyasporlular Derneği Başkanı İsmail Gödüç, Batı Antalyasporlular Derneği olarak Kemer, Kumluca, Finike, Demre ve Kaş ilçelerinde Antalyaspor’a destek kampanyası başlattıklarını, kampanya kapsamında yerel idareciler, siyasetçiler ve işadamlarından Antalyaspor’a destek beklediklerini söyledi.

Dernek olarak başlattıkları kampanya kapsamında başta ilçe kaymakamları, belediye başkanları ve iş adamlarını ziyaret edeceklerini de ifade eden Gödüç, “Amacımız Antalyaspor’a destek olmak ve takımımızın hak ettiği ligde olmasını sağlamak. Bu konuda Antalyaspor’a gönül veren herkesi takımımıza destek olmaya çağırıyoruz. Bunun için takımımızı deplasman maçlarına yalnız bırakmama ve ilk deplasman maçı olan Osmanlıspor maçına büyük bir taraftar grubuyla takımımızı desteklemek istiyoruz” dedi.

Antalyaspor’a destek olmak için her türlü imkanın var olduğunu kaydeden Gödüç, bunun için sadece maçlara gitmek değil, Antalyaspor’un her türlü forma, atkı gibi ürünlerini satın alarak da takıma destek olabileceklerini bildirdi.