Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin düzenlediği toplantıda, oda başkanları Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ile bir araya geldi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) restoranda düzenlenen toplantıda AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok ve AESOB’a bağlı oda başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan AESOB Başkanı Abdullah Sevimçok, Döşemealtı’nın gelişmekte olan bir bölge olduğunu, başta emlak ve berber olmak üzere, bölgede AESOB’a bağlı pek çok esnafın bulunduğunu belirtti. Sevimçok, “Döşemealtı Antalya’nın yıldızı parlayan bir ilçesi. Antalyalıların kendilerine alternatif bir yaşam alanı olarak gördükleri bir yer. Döşemealtı Organize Sanayi Bölgesi, üniversite ve doğal yaşam alanlarıyla ekonomiye ciddi bir katkı sağlayacak ilçe. Yatırıma açık bir bölge. Amacımız ilçede çeşitli meslek gruplarında kaliteli ve güvenilir hizmet veren esnaf sayısının artmasıdır” dedi.

Sevimçok’un konuşmasının ardından oda başkanları Döşemealtı ilçesine kayıtlı olan üyelerinin sıkıntılarını ve taleplerini aktardılar. Başkan Turgay Genç, sorun ve talepleri not alarak cevapladı. İlçede yürüttükleri çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Genç, “Döşemealtı yatırıma açık bir bölge ve sürekli gelişiyor. İlçemizde Türkiye’de örnek gösterilebilecek düzeyde caddelerimiz var. Çok güzel bulvarlara sahibiz. Niyetimiz yüksek kata girmeden planlı bir şekilde yapılaşmayı devam ettirmek. Döşemealtı’yı modern bir şekilde inşa etmek için çalışıyoruz. Hep birlikte sizlerin de fikir ve önerilerini alarak güzel hizmetler yapacağız” diye konuştu.